30 set 2009

Apertura On-line shop e GIVEAWAY!-Otvaranje mog on-line shop-a i poklon!


Ci sono ancora un po di cose da sistemare e organizzare però comunque ho aperto il mio negozietto virtuale sul sito Etsy shop.com!Sono troppo contenta!Sul mio blog di: Katy and the cat su questo link,potete partecipare al mio giveaway,li ce scritto tutto!Avete tempo solo 10 giorni,affrettatevi! Vi aspetto, un grande abbraccio a tutti!
P.S.Potete lasciare solo un commento,per qualsiasi domanda o informazione,scrivete qui.

Srpski:

Konacno sam uspela da pokrenem moj virtualni shop na
Etsy shop.com.Presrecna sam!
Jos nije sve gotovo,ima mnogo detaglia da se sredi ali uglavnom,radnjica je otvorena!
To je americki sajt za prodaju rucno radjenih stvari i ima jako lepih stvarcica.Sve je na engleskom i cene su u dolarima i treba se upisati da bi se kupovalo ili prodavalo,ali to je sve besplatno,placa se samo roba koja se prodaje i drzi na sajtu(procenat),ali nije strasno.Nadam se da ce se naci neko u celome svetu da mu se svidi nesto od mojih radova!:)
Na blogu Katy and the cat,mozete da ostavite komentar ako hocete da ucestvujete na mom Giveaway-u,poklanjam jednu od mojih stampi srecnom dobitniku,treba da odete na Katy and the cat, tamo napisete koji vam se crtez dopada ,imate vremena 10 dana .
Srecno!


P.S.Ovo je moj Etsy shop:Kat and the cat shop

22 set 2009

La regina del parco - Kraljica parka








Con arrivo di settembre si aprono le scuole, asili e nidi.Le vie si svuotano e parchi giochi rimangono in silenzio aspettando qualche bambino.Ma loro non si vedono,sono tutti chiusi dentro le loro piccole aule,ci sono soltanto i neonati in giro con le carrozzine con le loro mamme o nonne.Ma per Katy,loro non sono molto interessanti. E' rimasta sola,ma questo non sembra disturbarla molto anche se quando usciamo di casa chiede subito dei bimbi!
Lei è ora la regina del parco,la sovrana assoluta di tutti i giochi,sono solo suoi,completamente,non deve dividerli con nessuno,può andare su e giù per lo scivolo o sul altalena fino alla nausea! E se vuole giocare con qualcuno,ci sono qui io,sempre. (Tanto prima o poi qualche bambino sbucherà fuori?)

Srpski:

Sa dolaskom septembra,otvaraju se skole,vrtici i obdanista.Ulice se isprazne dok igralista u tisini cekaju dolazak dece.Ali od njih ni traga,svi su zatvoreni u njihihovim malim ucionicama,po ulicama se srecu samo novorodjencad u kolicima sa svojim mamma ili bakama.Ali Katarini,oni nisu bas mnogo zanimljivi. Ostala je sama, ali to je bas mnogo ne uznemirava, bez obziro sto svaki put kad izadjemo napolje odmah pita za decu.
Sada je ona kraljica parka,apsolutna gospodarica svih igara,sve su njene,potpuno,ne mora da ih deli ni sakim,moze se penjati gore i dole po toboganu i ljuljati na ljuljasci dok god joj ne bude muka! A ako zeli da se igra sa nekim,tu sam ja,uvek! (Pre ili kasnije,neko dete ce se pojaviti?)

20 set 2009

Per le mamme blogger! - Za blogger mame!



Sul sito di mamma che fatica Caseinitaly.com, potete trovare questa maglietta disegnata da me dalla sua idea. Se vi interessa, potete trovare tutte le informazioni e ordinare la maglietta su questo link:Mom at work.

Srpski:

Ako vam se dopada ova majica sa mojom ilustracijom, posetite ovaj sajt:Mom at work (ima prevod stranice na engleskom) gde mozete da je narucite. Za bilo kakve informacije, mozete se obratiti meni.

14 set 2009

La marcia degli elefanti (Video) - Marsiranje

Questo è un buffissimo video di questa estate dove Katy cerca di imitare gli elefanti dal suo cartone preferito:"Il libro della giungla".Poi,una cosa che abbiamo capito solo recentemente,dice:"A'too",che significa- Altro- e non come pensavamo noi - Ancora-pero è lo stesso!

Srpski:

Evo jedan smesni filmic od ovog leta (jul mesec) gde Katy pokusava da imitira slonove iz svog omiglenog crtanog filma:"Knjiga o dzungli".

8 set 2009

...lista di 10 cose... su di me - 10 stvari o meni


Da un po di tempo che mi è stato girato questo "giochino" e non ho avuto ne tempo ne ispirazione a scriver qualcosa su di me(10 cose!).Prima volta è stata Rox,ancora nel lontano mese di giugno e poi Linda qualche settimana fa, ed eccomi finalmente con la mia lista:

1. Da ragazzina ero una gran 'romanticona,un eterna sognatrice ma crescendo sono diventata più razionale e pratica (anche se i miei disegni forse dicono il contrario).

2. Credo nelle altre forme di vita nel universo e aspetto con trepidazione "l'incontro ravvicinato di terzo tipo!"

3.Non ho mai preso la patente(non ho neanche provato) e non so se lo farò mai.Non mi attira guidare e penso che sarei stata pessima al volante,sono più il tipo da "chauffeur"!(in compenso mi piacciono le moto).

4.Non ho mezze misure,vado da un estremità al altra(forse anche per questo non sarei buona al volante?).

5.Credo nel destino,ma che siamo noi gli artefici principali.

6.Sono molto competitiva e mi piace vincere e per questo non gioco molto ai giochi di società,anche se mi piacciono,perché se non vinco,non trovo gusto.(bruta cosa).

7.Amo la natura,la pioggia,temporali e la neve...ma nutro anche un interessamento speciale per il sopranaturale.

8.Con gli altri sono solare,disponibile e molto amichevole e per questo nessuno direbbe mai che sono un tipo piuttosto melanconico e solitario che spesso rimugina sul proprio passato.

9.Sono molto fedele ed è la cosa che esigo anche dagli altri(quelli più cari).

10.La mia qualità migliore,credo, il senso del umorismo,molto spesso ironico,ma sano.

Ecco fatto,spero di non avervi spaventato con il mio "profilo" ora tocca a voi.
Passo "la palla" a
:
Francesco,a mamma che fatica,connie,solitamente e Sabina,
se volete scriveteci due righe se non lo avete già fatto,ci farà piacere.

Srpski:

Vec neko vreme kruzi po blogovima jedna vrsta igre ili "lanca" koja se prenosi sa bloga na blog,svako bi trebao da napise deset stvari o sebi i da nominuje druge svoje blogger prijatelje da urade isto i tako u krug...Mene su vec dvaput nominovali,ali ja nisam imala ni vremena ni inspiracije da pisem o sebi.Evo sad sam se konacno smislila:

1.Kad sam bila devojcica mnogo sam sanjarila i bila sam poprilicno romanticna ali s godinama sam se promenila i postala vise racionalna i prakticna(mada moji crtezi govore obrnuto).
2.Verujem u druge oblike zivota u univerzumu i jedva cekam na "bliski susret trece vrste".
3.Nemam dozvolu za auto,nisam nikada polagala za voznju i ne znam dali cu ikada polagati jer me to uopste ne privlaci,mislim da bih bila opasna za volanom,ja sam vise tip za sofera (ali motori mi se dopadaju).
4.Ne mogu da nadjem sredinu,idem iz krajnosti u krajnost,lunaticna sam(mozda i zbog toga ne bih bila dobra za volanom).
5.Verujem u sudbinu,ali da smo mi glavni autori .
6.Vrlo sam kompetitivna i zbog toga ne igram mnogo grupne igre (iako mi se dopadaju) jer volim da pobedim,ne znam da prihvatim gubitak(losa stvar).
7.Volim prirodu,kisu,oluje,sneg...ali me isto tako veoma privlaci i "natprirodno".
8.Sa drugim ljudima sam prilicno vesela,ljubazna i prijateljski naklonjena i zbog toga niko ne bi ni verovao da sam u sustini melanholicna i da cesto zivim u sopstvenim secanjima.
9.Vrlo sam verna i to je osobina koju zahtevam i od drugih(onih najblizih).
10.Moj najbolji kvalitet,mislim da je smisao za humor,cesto ironican ali svakako zdrav.

Eto to je to,nadam se da vas nisam prepala sa mojim "profilom" i oprostite mi na mom dosta skromnom jeziku,stvarno me je sramota,ali posle toliko mnogo godna u inostranstvo,pocinjem da zaboravljam maternji jezik!Ali nedam se!


Related Posts with Thumbnails