30 set 2009

Apertura On-line shop e GIVEAWAY!-Otvaranje mog on-line shop-a i poklon!


Ci sono ancora un po di cose da sistemare e organizzare però comunque ho aperto il mio negozietto virtuale sul sito Etsy shop.com!Sono troppo contenta!Sul mio blog di: Katy and the cat su questo link,potete partecipare al mio giveaway,li ce scritto tutto!Avete tempo solo 10 giorni,affrettatevi! Vi aspetto, un grande abbraccio a tutti!
P.S.Potete lasciare solo un commento,per qualsiasi domanda o informazione,scrivete qui.

Srpski:

Konacno sam uspela da pokrenem moj virtualni shop na
Etsy shop.com.Presrecna sam!
Jos nije sve gotovo,ima mnogo detaglia da se sredi ali uglavnom,radnjica je otvorena!
To je americki sajt za prodaju rucno radjenih stvari i ima jako lepih stvarcica.Sve je na engleskom i cene su u dolarima i treba se upisati da bi se kupovalo ili prodavalo,ali to je sve besplatno,placa se samo roba koja se prodaje i drzi na sajtu(procenat),ali nije strasno.Nadam se da ce se naci neko u celome svetu da mu se svidi nesto od mojih radova!:)
Na blogu Katy and the cat,mozete da ostavite komentar ako hocete da ucestvujete na mom Giveaway-u,poklanjam jednu od mojih stampi srecnom dobitniku,treba da odete na Katy and the cat, tamo napisete koji vam se crtez dopada ,imate vremena 10 dana .
Srecno!


P.S.Ovo je moj Etsy shop:Kat and the cat shop

8 commenti:

France ha detto...

Partecipato e pubblicizzato sul mio blog!:-)

Snezana ha detto...

Grazie carissimo!

Rox ha detto...

anche io Sneeeeeeeeee!che bello vederti super impegnata!!sei brava!!

Snezana ha detto...

L'ho visto,sei un tesoro!
Baci!

Тања ha detto...

Snezana, ti sigurno znas kako da zatvorim etsy nalog? nikad ga nisam koristila, samo tako stoji, a oni mi neprekidno salju nekakav racun od 0.20 centi valjda...

Snezana ha detto...

Ciao Tanja.
Za svaki artikal koji stavis na etsy,placa se 0.20cent za 4 meseca,posle 4 meseca oni ga skinu i ti ako hoces da ga stavis opet platis 0.20 cent,ako slucajno prodas,uzimaju procenat 3 posto cini mi se od cene od tvog artikla.Ako hoces mozes ga izbrisati,sad nisam sigurna gde,mislim kad udjes u your etsy da tamo sve ima.Ali iako ga izbrises mislim da moras platiti tih 0.20,jer je neko vreme produkt bio na sajtu.Ne znam dali sam ti bila od pomoci,javi mi.

Тања ha detto...

ok, zasad nemogu da pronadjem gde je to, ali nadam se da cu uspeti.strasno mi je zamrsen taj etsy. hvala.

Snezana ha detto...

Tanja,nemoras nista da trazis i da brises,sve jedno ce ti ga oni skloniti posle par meseci,jedino sto moras da platis,tako ce te ostaviti na miru.

Related Posts with Thumbnails